woensdag 25 januari 2012

wandeling op donderdagnamiddag 19 januari

Het regent, het regent, maar het giet niet echt. Ik heb een weekje verlof en ben vastbesloten om mee te wandelen met het wandelgroepje. Waterdichte spullen gezocht en net als ik wil vertrekken naar het station houdt de regen het even voor bezien. Da's toch al een goed begin.

Een vrouw of 5 staan paraat om het natte weer te negeren. We stappen richting Cl.Bolssensstraat, hier staat blijkbaar ergens onze tafel, volgens Frie toch. Maria heeft een verrassing in petto en tovert een klein gedichtje uit haar regenjas. Een weekje voor poëziedag op 26 januari is KAV al van de partij om op enkele plekjes onderweg een gedichtje voor te lezen. Ze gaan allemaal over De Tijd. Korte gedichtjes die kleine nadenkertjes zijn. De regen weet niet goed kant te kiezen en soms druppelt er nog wat maar drievierde van Onze Tijd bleef het droog.

Met 5 op stap door een groen stukje Schelle met leuke babbels onderweg en met Gedichtendag in 't verschiet, dit is onze KAV. Spijtig had er niemand een fototoestel mee.

1 opmerking:

frie zei

Mooi verslag. Gisteren op de gedichtendag van IVEBIC & de Academie luisterde ik naar het gedicht over de regen van Jan Hanlo. Toen ook aan onze wandeling van vorige week gedacht.

Vandaag hebben wij weeral zonder regen gewandeld. En weer was hij (de regen) er nadat wij uitgewandeld waren.

Tot?