donderdag 15 november 2018

Met Ivebica: ANTWAARPE MET DE STRANGERS WANDELING en in Schelle langs recente projecten.


Dinsdag 13 november hebben wij een plezierige en boeiende "ANTWAARPE MET DE STRANGERS WANDELING". Een organisatie van IVEBICA. Femma Hemiksem en Schelle wandelen mee. Spijtig dat er 3 leden op het laatst moeten afhaken. Zoals aangekondigd: vertrek op het Steenplein om 13:15. en heel veel te weten gekomen over verschillende plekken in de stad met behulp van liedjes van De Strangers. Drie uur lang wandelen we van het historisch centrum tot de "middenstaase" .... En oh ja ..meezingen is toegelaten.

Donderdag 15 november zijn wij terug present.  Feest van de Dynastie.  Wij wandelen in Schelle langs min of meer recente projecten.

In de Lazernijweg (over de Kringwinkel) zien wij naar de gebouwen in wording, aan de overkant van de spoorweg. Verder langs de Witte Gevelstraat, Oude Bosstraar ('t is hier bergop) en de Tuinlei.  We komen in het Berrenheibos: veel paddenstoelen (rond de houtschilfers op de weg), we proberen er niet op te stappen. Echte wandelwegen, even twijfelen: hier naar links of nog even verder?

GENIETEN is wat wij hier doen: van de mooie groene omgeving en van het herfstzonnetje.  De wandeling is weer uitgelopen, maar dat is geen probleem voor Marie-Jeanne, Chris, Bieke, Hilda, Belina, Gerdje en Frie.