maandag 3 augustus 2015

Wie gaat er mee wandelen in Rumst? En vandaag is het de schuld van de zomerbar

dat het laat wordt.  Maar het is er zalig!!  En als het voor jou vandaag even niet hoeft om mee te gaan, dan stap je gewoon door naar huis. Niets moet dat is een grondregel van onze groep.
Met een stevige equipe van 10 starten wij de wandeling richting Callebeekbos.  Met de zomerbar in zicht kregen er al een paar goesting, want het is er vandaag het weer voor.  Maar eerst moet (mag) er gewandeld worden.  Sorry Monique dat de batterij van mijn fototoestel niet genoeg energie heeft.  Dus is het weer aan jou om voor foto's te zorgen. Door een van de wilgenpoorten komen wij in het bos en wandelen een eerste stuk tot in de Callebeekstraat.  We draaien terug richting Scheldestraat, maar zo dicht mogelijk achter de huizen van de Provinciale steenweg. Op sommige plaatsen zijn al speelterreinen aangelegd en dode bomen verwijderd. Het valt op dat er geen blik- en andere afval meer rondslingert in het bos.  Werden op deze gronden vroeger ook vliegassen gestort? Eens vragen aan ???  In ieder geval proficiat aan het Gemeentebestuur en de Leefmilieugroepen.  Ik ben fier dat ik van Hemiksem ben (was).

9 augustus - RUMST  Wandeling: Elke gevel een eigen verhaal!
Deze zomerwandeling in Rumst legt de nadruk op de architectuur in het centrum. We zoeken de contrasten op tussen de sociale woningbouw en de meesterwoningen en andere historische panden. Elke gevel vertelt zijn eigen verhaal!

Startadres: brasserie 3Ri4en, Vissersstraat 91, Rumst
Uren: 14u-16u | Kostprijs: € 2,5 € (kinderen -14 jaar gratis)

1 opmerking:

Maria Julia zei

ik kan nog niets beloven want het nieuwe kindje zit er aan te komen, nog enkele spannende dagen of max. 3 weken. Als het kan ben ik in Rumst aan de start.