zaterdag 4 oktober 2014

Uit de blog van Australiërs. Op 05/09 samen in MURIAS DE RECHIVALDO.

Off to Astorga today where the Gaudi museum was a favourite. Still time for a beer in the plaza to watch updates of the Geelong versus Hawthorn game. We are starting to see familiar friendly pilgrim faces after two days – more walking than biking but still plenty on bikes. People do it all ways and a French group we met has one person take turns to drive to each destination and walk back so no one carried luggage. We are at a lovely ‘Casa rural’ tonight and shared the dinner table with five women from Belgium who walk a section of the Camino each year. Next year they will complete their journey after 5 years.
 image




https://funagainblog.files.wordpress.com/2014/09/image9.jpg

Australiërs: Pete, Chris, Harry en Fraser (is Fraser de zoon of is het Harry?)

Is het hier dat wij Birgit de eerste keer tegenkwamen?

Een link naar de blog staat op pagina 2 "Camino 2014".

3 opmerkingen:

  1. Dat vind ik nu ook zo geweldig aan reizen in het buitenland, andere mensen leren kennen, hoe kort ook de kennismaking is. Je hoeft niet perse blijvend contact houden met die mensen, blijft meestal toch niet lang duren, maar op dat moment is het vaak heel boeiend, fascinerend of gewoon leuk. Mij staat altijd een Australiër bij, die we leerden kennen op reis in Bali. Op een avond wandelen we samen, na een ferme duik in de bar van het hotel, naar onze kamers terug en in de maneschijn verwarden we een afgevallen lang blad voor een hagedis. Minutenlang stonden we te kijken waarom hij (of zij) daar zo roerloos bleef zitten op het wandelweggetje, totdat onze $ viel.
    BeantwoordenVerwijderen
  2. Geweldig is dit! Leuke en interessante mensen en tevens ook een zalige avond in die tuin. Wat Maria zegt is waar. Zulke ontmoetingen tijdens reizen in het buitenland zijn altijd boeiend en verrijkend. Wat Birgit betreft denk ik ook dat wij ze daar voor het eerst ontmoet hebben. Later nog aan de Cruz de Ferro en tenslotte in El Acebo.
    BeantwoordenVerwijderen
  3. En hoe tof het is om te bloggen. Nu weten wij dat zij op dag 8 in Compostela zijn aangekomen. We lezen dat het fietsen (dalen en klimmen) in fikse regenbuien heel veel concentratie vraagt, gehuurde fietstassen niet altijd waterdicht zijn, dat zij langs SAMOS zijn gepasseerd en erg gelukkig zijn dat zij de volledig trip hebben gehaald. Terwijl vader in de lange rij gaat staan voor de compostela, gaat moeder naar de pelgrimmis en maken de jongens tijd voor hun religie. Prachtig.

3 opmerkingen:

Maria Julia zei

Dat vind ik nu ook zo geweldig aan reizen in het buitenland, andere mensen leren kennen, hoe kort ook de kennismaking is. Je hoeft niet perse blijvend contact houden met die mensen, blijft meestal toch niet lang duren, maar op dat moment is het vaak heel boeiend, fascinerend of gewoon leuk. Mij staat altijd een Australiër bij, die we leerden kennen op reis in Bali. Op een avond wandelen we samen, na een ferme duik in de bar van het hotel, naar onze kamers terug en in de maneschijn verwarden we een afgevallen lang blad voor een hagedis. Minutenlang stonden we te kijken waarom hij (of zij) daar zo roerloos bleef zitten op het wandelweggetje, totdat onze $ viel.

Mireille Nauwelaert zei

Geweldig is dit! Leuke en interessante mensen en tevens ook een zalige avond in die tuin. Wat Maria zegt is waar. Zulke ontmoetingen tijdens reizen in het buitenland zijn altijd boeiend en verrijkend. Wat Birgit betreft denk ik ook dat wij ze daar voor het eerst ontmoet hebben. Later nog aan de Cruz de Ferro en tenslotte in El Acebo.

frie zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.