woensdag 5 februari 2014

Iets voor onze femma-ploeg?

Gezocht deelnemers'Mijn korte ritten 2014' 

Fietsen en te voet gaan zijn gezonde, milieuvriendelijke en goedkope verplaatsingswijzen voor korte afstanden. Met ‘Mijn korte ritten’ stimuleren we iedereen om korte autoverplaatsingen zoveel mogelijk te vervangen door stappen en fietsen.
Laat je de auto staan voor korte afstanden, dan win je immers driemaal: zowel je gezondheid, het milieu als je portemonnee varen er wel bij! Bovendien draag je bij tot een aangenamere en veiligere leefomgeving. Wie deelneemt aan ‘Mijn korte ritten’, maakt bovendien kans op één van de vele mooie prijzen.
Wil je deelnemen aan ‘Mijn korte ritten’ en het korte rittencontract ondertekenen? Engageer je dan om samen met je vereniging, collega’s, vrienden, familie gedurende de periode van 21 maart tot 21 april 2014 je korte autoritten 20 % te vervangen door stap- en/of fietsverplaatsingen.
Als deelnemer noteer je gedurende de campagnemaand de uitgespaarde autokilometers. De bedoeling is om in groep te proberen zoveel mogelijk korte ritten op een duurzame manier af te leggen: hetzij te voet, hetzij met de fiets. Deze kilometers noteer je in een logboekje of op de campagnewebsite. Op het einde van de campagneperiode lever je het logboekje in, zodat het effect van de campagne berekend kan worden. Bovendien maak je kans op één van de mooie prijzen.
Wil je deelnemen aan deze campagne? Aarzel dan niet en contacteer de milieudienst van de gemeente op milieu@schelle.be.

1 opmerking:

  1. Ik zal bij de gemeente onze femma opgeven om mee te doen. Inmiddels kunnen diegenen die willen meedoen alvast hun km's noteren die ze per dag afleggen, te voet op per fiets. Beetje gissen, op een bepaald moment kunnen we dan onze km's noteren op onze lijst.
    Maria

1 opmerking:

Maria Julia zei

Ik zal bij de gemeente onze femma opgeven om mee te doen. Inmiddels kunnen diegenen die willen meedoen alvast hun km's noteren die ze per dag afleggen, te voet op per fiets. Beetje gissen, op een bepaald moment kunnen we dan onze km's noteren op onze lijst.
Maria