donderdag 23 november 2017

Eerst naar de Rupske Lauwersstraat

Vandaag eens geen foto's. Toch wel: Andrea stuurt er een.


Ondanks heel veel donkere wolken staan Andrea, Chris V, Kristien, Lieve, Lutgard, Marie-José, Rita en ik wandel-klaar.  Andrea heeft op de heenweg al een stevige regenbui getrotseerd. Vandaag kiezen wij voor verharde wegen en een stukje grasdijk.

Naar de Rupske Lauwers straat  -in de nieuwe wijk voorbij de Delhaize-  en langs de open ruimte waar in 2011 (wegenwerken Sint-Bernardsesteenweg) een voorlopige doorgangsweg was voor de bussen van De Lijn en brandweerwagens. Vervolgens in het abdijpark voorbij de armenpoort en het cachot van het leger.

Aan het Fort komen wij een grote groep wandelaars van de LSA Reet tegen -er is ook iemand van femma bij, zij herkent Andrea en Rita. De groep vertrekt elke week op een andere plaats: vandaag is dat in Niel.

Er valt nog altijd geen enkele druppel regen. In de Rietbroekweg verdwijnen de donkere wolken en zie eens naar links en naar rechts: de zon schijnt over de velden!  Alleen wie buiten is kan hiervan genieten.



Volgende week vertrekken wij om 14 uur aan de overzet naar Wintam voor een wandeling langs het noordelijk eiland. Onze vriendinnen van de Mikman kunnen niet mee: zij zijn dan bezig met de voorbereiding van hun jaarfeest.


 

Geen opmerkingen: