maandag 28 augustus 2017

Kleidaalbos en naar het Fort van Hoboken met Femma Hemiksem.

ER KUNNEN VRIJDAG 1 september NOG 2 PERSONEN MEE NAAR KALMTHOUT.  INFO BIJ IRMA 03/887 66 32 en 0477 82 16 76 of mail naar irmahvrt@gmail.com.

Monique laat ons even denken ... welke plaats zou jij nu kiezen in een nieuwe klas:  aan het raam? naast een vriendin? op de eerste rij? de achterste rij? naast een stopkontakt!
Via "het bos van Gilliot"- met een stop in de omgeving waar de brug over de vliet zal komen- naar het Kleidaalbos.  Natuurpunt heeft hier mooi werk verricht.  Vandaag is het overal droog. Een avond uit de duizend voor een boswandeling.  In plaats van terug naar het Zinkval te wandelen, beginnen wij  aan een nieuw toerke en wandelen door de dreef en dan naast de vliet naar de uitgang.  Het is laat geworden, maar nog juist licht genoeg. Bijna 6 km en 2 uur later zijn wij alle 16 terug aan het station.





Dinsdag is het heel warm en er komt niet veel femma volk wandelen.  Vaststelling: het fort in Hoboken is de ideale plaats om te wandelen bij heel warm weer: de bomen en het water zorgen voor afkoeling.  Het is  genieten van de mooie en frisse omgeving.  Na een korte drink- en/of ijsje- stop wandelen wij verder via een grote lus en komen uiteindelijk terug aan de startplaats. Dank u Irma voor de noord-oost-zuid-west fortwandeling.





Geen opmerkingen: