maandag 16 november 2015

Op de verenigingenmarkt Depot De Luxe

's Morgens nog niet zo heel veel volk, maar rond 13u liep de  grote zaal Depot De Luxe helemaal vol. Er was natuurlijk veel te zien, te proeven hier en daar. Ook aan onze stand van Femma SPP Schelle kon geproefd worden van een lekker dessertje, met banaan, rum, vanille, oploskoffie en nog wat... het kwam alleszins uit een kookboekje van Femma. Iedereen vond het heel lekker.
Wij toonden 2 zelfgemaakte tassen, een laptop met info en film over onze tai-chi lessen, fotoboeken en info over de Femmareizen Nationaal.
Iedere bezoeker kon een quizformulier invullen met over elke stand een vraag. Tussendoor werden er verschillende keren prijzen getrokken uit de correct ingevulde formulieren. Er waren lekkere pannenkoeken en tapa's van Viva. Kortom het ging er heel de dag druk gezellig aan toe met tussendoor optredens van het instaporkest van de Harmonie Schelle en ook een rondgaand groepje Baronnen (denk toch dat dat de naam was) met Hongaarse muziek die je mocht aanvragen. Bij de Sint Sebastiaansgilde kon je leren schieten of toch minstens eens proberen. Hier en daar werd gezongen of gedanst. Onze Femma mocht 2 nieuwe leden noteren.
Voor mij was de markt zeer geslaagd en ik wil hier ook Frie speciaal bedanken voor al haar inzet om zoveel vrijwilligers van Femma aan te spreken die er ook nog eens waren ( 13 in totaal, denk ik) en samen hebben wij hard gewerkt. Zelf heb ik geen foto's maar iemand anders misschien ?

Maria VH


Geen opmerkingen: