woensdag 16 september 2015

Dinsdag 15 september: Welkom thuis amigas de Santiago de Compostella!

Gisteren zijn jullie allemaal met de trein terug aangekomen in Schelle!
De opwachting was super origineel! Frank, de man van Mireille, had zowaar een kleine receptie georganiseerd  met cava, chips en zelfs spinnen hartjes!  
Het was subliem om te zien!
Dat jullie ook elk een bloem overhandigd kregen was heel fijn.

Ook Chris, Patricia, de man van .... en ik kwamen net op tijd aan om jullie op te wachten maar wij stonden wel alleen en beseften ineens dat we aan de verkeerde kant van de spoorweg onze opwachting deden (alhoewel ik dat normaal heel goed zou moeten weten!). 

Het was een hilarisch moment!!!

We zagen voor onze neus de trein passeren aan de overkant van de spoorweg!!!
Wij zijn met plateau en alles wat erop stond - Chris had ook cava voorzien - al giechelend  de spoorweg overgestoken toen de bareel openging en we eindelijk mochten oversteken!
Het zal van de emoties geweest zijn zeker?

Jullie hadden één voor één een gelukzalige glimlach op jullie gezicht!
Zonder het ook maar te vragen wisten we dat het een geslaagde tocht naar Compostella was geworden!


OPMERKING VAN MARIA JULIA :"Kon er niet bij zijn, ferme stijve benen van een weekend met de familie was de oorzaak, kon haast geen stap verzetten. Proficiat aan alle deelnemers en fijn om te lezen van zo'n warm onthaal".

OPMERKING VAN MIREILLE: Het was inderdaad een héél hartelijke ontvangst in de totaliteit! Werkelijk een schitterend & verrassend moment.... dank aan iedereen!! Ook was het wederom voor ons, de deelnemers, een wonderbaarlijk Compostela avontuur......fijn te weten dat jullie zo met ons meeleven. 

OPMERKING VAN FRIE: Ann, dank u x 1000 voor uw reactie. Nog iets toevoegen: Bertrand, dank u voor de mooie rozen. Hier onze proficiat voor uw fiets-camino samen met Marie-Louise in 2006 met start in Schelle en na 2.400 km aankomst in Santiago.
Een mailtje van Ann: "Aprende a ver con el corazon pues lo esencial es invisible a los ojos"
( vrije vertaling: Leren om met het hart te zien omdat het essentiele voor de ogen onzichtbaar is.)



4 opmerkingen:

Maria Julia zei

kon er niet bij zijn, ferme stijve benen van een weekend met de familie was de oorzaak, kon haast geen stap verzetten.
Proficiat aan alle deelnemers en fijn om te lezen van zo'n warm onthaal

Mireille Nauwelaert zei

Het was inderdaad een héél hartelijke ontvangst in de totaliteit! Werkelijk een schitterend & verrassend moment.... dank aan iedereen!! Ook was het wederom voor ons, de deelnemers, een wonderbaarlijk Compostela avontuur......fijn te weten dat jullie zo met ons meeleven.

frie zei

Ann, dank u x 1000 voor uw reactie. Nog iets toevoegen: Bertrand, dank u voor de mooie rozen. Niemand anders begrijpt wat het is de camino af te werken. Hier onze proficiat voor de fiets-camino samen met Marie-Louise in 2006 ??? met start in Schelle en na 2.400 km aan te komen in Santiago. Ook Michel is onze held.

frie zei

Ook heel veel dank aan Frank (man van Joke) voor de foto's van onze aankomst in Schelle. Foto's in brievenbus zonder afzender... mysterieus ...
weken later ... OPGELOST.