vrijdag 29 augustus 2014

feMma SPP "proef-wandelt" voor de FALOS Schevetorenwandelingen

Van kwb Schelle op 7 september 2014.

Intro zijn de 6km van FALOS met de maandagavondgroep. Verslag staat al op de blog.

Donderdag tijdens de 12 km tocht is er commentaar dat dit wel heel droge wandelingen zijn.





Vrijdag wandelen wij 15 km en bezoeken enkele kapelletjes: de Laarkapel als schuilplaats tegen bliksem en donder en het Tolhuis om eindelijk van een “natje” te genieten om onze tocht verder af te werken in de regen.

Zaterdag vertrekken wij om 10 uur aan “de klim” voor onze 18 km tocht. Tot in het natuurgebied in Niel is het een herhaling van gisteren. Om 12 uur zetten wij ons op het terras van “den Druppel”, aan de Rupel, om onze meegebrachte boterhammetjes op te eten (een café waar dit toegestaan is). 



Oei een rugzaklint is stuk en wij hebben onze camino EHBO nog niet mee = multifuntionele veiligheidsspelden (waarmee wij op de camino onze was laten drogen). Geen nood: wij passeren een winkel waar ze zulke dingen verkopen. Verder door de magnifieke “Walenhoek” en omdat het allemaal zo tof is doen wij een klein omwegje naar “Juffra Toertjes” in de Matenstraat.  De koffie “Juffra Toertjes” mag er zijn.



Verder richting Schelle en via de Vlietdijk (die nog steeds op een steppe gelijkt) bereiken wij ons eindpunt.
ALLE AFSTANDEN ZIJN MOOI.

Besluit: we zijn klaar om op 2 september op de camino te wandelen tussen León en Trabalento.

Spijtig dat wij op 7 september de Scheve-Torenwandeling niet kunnen overdoen. Wij wandelen dan van FONCEBADON naar MOLINASECA en passeren rond de middag het speciale punt “Cruz de Fierro”. Als we daar onze stenen achterlaten gaan wij ook eens denken aan de “Scheve Torenwandeling” van KWB Schelle. Wij hopen dat er veel feMma-leden meedoen aan de wandeling in SCHELLE .

gps verslag van de 18 km
Op 31 augustus zijn er in en rond ons dorp de wandelingen van de Schelse wandelclub. Het is op die wandelingen dat wij steeds ongekende plaatsen ontdekken. Startlocatie: Gemeentelijke Basisschool "De Klim" voor 4 - 7 - 14 - 21 - 28 - 35 en 50 km.

Vergeet ook onze feMma-avondwandelingen niet!!!

Geen opmerkingen: