maandag 12 mei 2014

We kunnen foto's verkleinen met IrfanView en het is wandelavond.



Volgens mij is dit {video is niet meer actief, dus verwijderd op 16/02/017)} een duidelijke video om aan de slag te gaan met IrfanVieuw.
Bij de feMma-website moeten ook de dots per inch ingevuld worden.

Nu ik er aan denk: Ann dank u wel voor je opleiding IrfanVieuw.  In gesneden-brood-vorm kregen wij jouw tips en tricks om te starten met de toch wel heel omslachtige vorige femmawebsite. (Bij feMma mag je een vrije mening uiten).
WANDELING: 2 dappere femma's (Joke kan niet, heeft ACV) vertrekken om te verkennen hoelang wij er over doen om in de "Interescautwijk" te wandelen.  Blijkt 30 minuten te zijn met een niet al te stevig wandeltempo. 
Zullen wij iets gaan drinken in het Oud Tolhuis?  Neen gesloten.  Tolhuis-Veer? Ook dicht.  Zullen wij nog wat verder wandelen?  Natuurlijk. Langs het Niels Broek naar de dorpskom.  


Fris, maar rustig lenteweer en een vino blanco: wat kunnen wij meer wensen? Welk traject nemen wij om naar huis te wandelen?  De stationsomgeving van Niel, door de Papenvelden en voorbij Erna (die er vanavond niet bij is omdat zij een nacht in het ziekenhuis ligt), Oude Bosstraat.  In de Tuinlei begint het te druppelen.  Maar onze bestemmingen liggen achter de hoek.   
De teller staat op 15.890 steps, waarvan 15.341 aerobic, 9.21 km. 
1 stap is ingesteld op 58 cm .


Maria JuliaAls je nu de caloriën van het groooooooote glas wijn van jullie totaal aantal stappen aftrekt wat zou dat als resultaat geven. Een kilometerke minder denk ik. Maar ach jullie hebben weeral een oefening gehad voor Compostela. Prosit !

Het was alleszins héél fijn!! 
Geplaatst door Mireille Nauwelaert 

2 opmerkingen:

Maria Julia zei

Als je nu de caloriën van het groooooooote glas wijn van jullie totaal aantal stappen aftrekt wat zou dat als resultaat geven. Een kilometerke minder denk ik. Maar ach jullie hebben weeral een oefening gehad voor Compostela. Prosit !

Mireille Nauwelaert zei

Het was alleszins héél fijn!! :-)