zaterdag 2 mei 2020

Wij houden vol!

Oproep aan alle wandelaars: stuur ons een tekst, foto, tekening enz. via bericht 0477 78 23 55 , mail Scholiers.frie@gmail.com of een briefje in onze brievenbus.

Blogauteurs kunnen dit rechtstreeks op de blog publiceren.  Einde mei aan iedereen nog eens een uitnodiging zenden om blogauteur te worden. Tip: bij het inloggen uitnodiging negeren om zelf een blog te maken. (Google heeft graag veel blogs). Volharden. Uiteindelijk kom je op onze blog.

Als er eindelijk een rustige tijd zou aanbreken, dan vertrekken wij met een nieuwe blog en nieuw wachtwoord (voor alle blogauteurs). Is al een tijdje ontworpen.

Hierna een voorbeeld. Joke schrijft; heb k in een boekje gelezen:

‘Elke dag is een avontuur,

Geniet van de rit!’

Ook in Corona-tijd.

----------------------------------------------------------------------

Tijd zat?  linker muisklik en link opent
https://www.facebook.com/tijdzatkempen/

Uit de femma nieuwsbrief:

“Je hoort het wel vaker: ‘zolang we maar gezond zijn’. Het is een cliché, maar het is nog nooit zo waar geweest”


Het is mooi om zien dat angst ons verbindt, maar hoe vermijden we dat de angst ons verlamt?
Ik denk dat je beide moet toelaten. Ook de media moet ons daarbij helpen. We moeten kunnen blijven delen dat dit een stressperiode is, die gepaard gaat met angst en stressgevoelens. Daarbij hoort ook het even niet meer weten, het alleen willen zijn. Deel de angst, dan hoeft ze niet te verkrampen.

volledig artikel: https://www.femma.be/nl/blog/artikel/uus-knops-anderen-helpen-is-nobel-maar-verlies-ook-de-verbinding-met-jezelf-niet?utm_source=mailmotor&utm_medium=email&utm_campaign=Nieuwsbrief+5+mei+2020Geen opmerkingen:

Een reactie posten