woensdag 20 mei 2020

32 682 stappen gewandeld


VERTEL,  WISSEL UIT,  BLIJF VERBONDEN

Maandag 18 mei
Totaal :  32 682 STAPPEN + extra ??x2 stappen

Maria : 10u tot 11.15u. Ik wandel naar mijn nabije Maaielei, vanuit de Kapelstraat naar het Soet en dan het kleine paadje naar de Maaielei. Via de Schelde naar de hondenwei aan de westkant van de Abdij. Geen hond te zien dus ben ik zelf eens gaan neuzen op dit terrein waar ik nooit wandel in niet-coranatijden. De bomen staan overal te blinken in de zon. Een heerlijk grintgevoel onder de voeten. Een bende kleuters mag vrij als vogeltjes over het casablancagras lopen. Eerst duidelijk met 1,5 m tussenruimte maar dat duurt niet lang bij sommigen. Terug langs de Vliet en via de Termuydenstraat naar mijn eigen bubbel.


In de namiddag vertrekken Hilda, Lieve en Frie samen in de Boerenkrijg naar Vlietstraat, Vlietdijk, Capucienendreef, Steenwinkelstraat.  Stukje meer = verkenning Boerenkrijgwijk en in Frans Cretenlaan de nieuw aangelegde straten (Marieke Vervoort en Anne Frank naar Breughelstraat)
Stappenteller 8440 stappen, 951 aerobic tijdens 10 minuten, 4.89 km.
Hilda en Lieve wandelen in plus:
Witte Gevel tot Boerenkrijg via Oude Bosstraat = 2.2 km
Om 17 uur: Steenwinkelstr 70 tot Witte Gevelstraat = 1.1 km

Voor Frie: aangename verrassing Lieve en Hilda komen vragen om mee te wandelen. Maar enkele wandelaars langs de Vlietdijk (veel mensen terug gaan werken). Gesprekje met Lies Vereycken en haar kindjes (1 in en 1 uit fietskar) over eventueel gebruik, door wandelgroepje, van de weide van de Houtakker.
Social distance met 3: gesprek voeren is nog mogelijk.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten