maandag 14 juli 2014

Gastvrij voor de bij.

Foto's op de femmablog. http://www.femma.be/nl/groep/schelle-petrus-en-paulus

6.042 steps neergezet met 9 personen en 1. 
NIET VERGETEN: inschrijven voor de 3 veren-wandeling.

Maria Julia heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Gastvrij voor de bij." achtergelaten: 
Quatorze juilet, laat de Fransen maar feesten, wij doen de bijenhotelswandeling. Om 20u waren we compleet met hond en al, een logé van Chris. Eerst de Vlietdijk, dan langs de Maaienhoek naar de Laarkapel, via en op het kerkhof terug naar de start. Aan elk hotel werd een kort stukje geschiedenis van de plaats gelezen maar op het kerkhof realiseerden we ons plots dat de deur automatisch dichtgaat om 21u, dus snel snel naar buiten en na de laatste ging de bel... en de deur dicht. Volgende week doen we nog 2 andere hotels aan, richting Steenwinkelstraat. Een mooi groepje vanavond + 1 brave hond.


Fernanda Huyge heeft een nieuwe reactie op uw bericht "Gastvrij voor de bij." achtergelaten:
De bijen hebben we niet gezien of gehoord maar die brave hond had zoveel ademhalingsproblemen dat mijn hondenfobie er erger door werd.

Uit onze femmablog geplukt: femmareis op 24 oktober - partners mogen ook mee
We varen  door de haven van Brussel en via het  Zennekanaal  sluiten we aan op de Schelde richting Antwerpen.  Onderweg moeten we 2 versassingen door,  in  Zemst en in Wintam.
We vertrekken met de lijnbus naar Antwerpen St. Jansvliet en nemen op het Steenplein de autocar naar Brussel. 

In Brussel maken we een sightseeing door onze hoofdstad met de bus. In de omgeving van de Grote Markt stappen we af voor een kleine wandeling.
Om 12u30 gaan we aan boord en kunnen we van een koude schotel genieten. Met eventueel taart en koffie in de namiddag.

Praktisch
vertrek: met bus 295 aan Schelle kerk:  samenkomst om 8u10(vertrek bus 8u20)
Vertrek autocar naar Brussel: op het Steenplein, stipt om 9u30
Terugkomst op het Steenplein :  ongeveer om 18u30
Prijzen
Busreis naar Brussel + sightseeing + boottocht tot Antwerpen: 31 euro
Koude schotel met vlees: 11 euro
Koude schotel vis en vlees:  14 euro
Taart + koffie: 5,5 euro
DRANKEN aan boord zijn NIET INBEGREPEN
Keuze van koude schotel en eventueel taart MOETEN samen besteld en betaald worden.
Inschrijvingen ten laatste op  11 september bij Maria Van Hoofstat,  Stijn Streuvelsstraat 36, tel 03 887 29 72 of  0474 29 60 90.
Betaling bij inschrijving !
Contant of per overschrijving  BE 32 9731 1186 6902 Femma SPP Schelle, namen, voornamen, keuze vlees of vis en of taart vermelden.

2 opmerkingen:

Maria Julia zei

Quatorze juilet, laat de Fransen maar feesten, wij doen de bijenhotelswandeling. Om 20u waren we compleet met hond en al, een logé van Chris. Eerst de Vlietdijk, dan langs de Maaienhoek naar de Laarkapel, via en op het kerkhof terug naar de start. Aan elk hotel werd een kort stukje geschiedenis van de plaats gelezen maar op het kerkhof realiseerden we ons plots dat de deur automatisch dichtgaat om 21u, dus snel snel naar buiten en na de laatste ging de bel... en de deur dicht. Volgende week doen we nog 2 andere hotels aan, richting Steenwinkelstraat. Een mooi groepje vanavond + 1 brave hond

Fernanda zei

De bijen hebben we niet gezien of gehoord maar die brave hond had zoveel ademhalingsproblemen dat mijn hondenfobie er erger door werd.